ZİYARETÇİ SAYISI
IP Adresiniz: 3.145.8.141
Online Ziyaretçi: 15
Bugün Toplam: 4750
Dün Toplam: 12033
Genel Toplam: 29315378
HABER ARAMA
 
 
ÖNEMLİ LİNKLER
HAVA TAHMİNİ

Şehir Seçiniz

2018 GÖZLEMCİLER YENİ YIL MESAJLARI

Tarih:

26 Aralık 2018 Çarşamba 16:50

Okunma:

2939

Yorum:

0     Yorum Yaz

2018 GÖZLEMCİLER YENİ YIL MESAJLARI

2018 GÖZLEMCİLER YENİ YIL MESAJLARI
Futbol ailesinin ve hakem camiasının yeni yıllarını kutlar, yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.
Hamza Işın Üst klasman Gözlemcisi
Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla… Nice yıllara!
Somer Karakaş Üst Klasman Gözlemcisi 
“Eğer yaşamın kaynağı sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç… Amaç bir şeyleri en sevilenlerle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamak… Mutluluk hatırlanmaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda dostluklarımızın daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle… Nice güzel yıllara!”

Muzaffer Satıcı Klasman Gözlemcisi
Yelkovan akrebe meydan okurken zaman hızla geçerken geriye unutulmamış dostluklar kalır. İyi ki bu camiaya girmişim. Yeni yılın kutlu olsun.

Mehmet Nevzat Adal Klasman Gözlemcisi
Fâni dünyanın padişahı değiliz biz, gönül hırkalarını yamar giyeriz biz, dostlarla ağlar dostlarla güleriz biz, sevdiklerimize nice yıllar dileriz biz. Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felâketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara.

İlker Karaciğer Klasman Gözlemcisi

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..


İrfan Genç İl Gözlemcisi

Etiketler:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış

YORUM YAP

Ad Soyad:
E-Posta:
Yorum:
REKLAMLAR www.tokataktuel.com
REKLAMLAR FACEBOOK SAYFAMIZ