ZİYARETÇİ SAYISI
IP Adresiniz: 18.97.14.80
Online Ziyaretçi: 15
Bugün Toplam: 8383
Dün Toplam: 32871
Genel Toplam: 35069948
HABER ARAMA
 
 
ÖNEMLİ LİNKLER
HAVA TAHMİNİ

Şehir Seçiniz

ADANA’DA KADIN HAKEMLERDEN İHK BAŞKANI UÇAR’A ZARİF TEŞEKKÜR

Tarih:

29 Ocak 2026 Perşembe 21:30

Okunma:

1394

Yorum:

0     Yorum Yaz

ADANA’DA KADIN HAKEMLERDEN İHK BAŞKANI UÇAR’A ZARİF TEŞEKKÜR

ADANA’DA KADIN HAKEMLERDEN İHK BAŞKANI UÇAR’A ZARİF TEŞEKKÜR
Adana’da hakem camiasının kadın temsilcileri, düzenledikleri nazik bir ziyaretle İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Mustafa Kürşat Uçar’a teşekkür çiçeği takdim etti.

Adana’da EPAK eğitimini İl Hakem Kurulu Başkanı ve eğitimci Mustafa Kürşad UÇAR tarafından verilen sunum ile TFFHGD Adana Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Eğitim sonunda kadın hakemler il hakem kurulu başkanı M. Kürşad UÇAR ve ekibine sezon içerisindeki destek ve güvenlerinden dolayı çiçek taktim ettiler.

Hakemlikte kadınların rolünü güçlendirmek ve sporun tüm kesimlerinde cinsiyet eşitliğini desteklemek amacıyla bir araya gelen Adanalı kadın hakemler, kentteki hakem çalışmalarına verdikleri katkı ve destekten dolayı Başkan Uçar’a çiçek takdim ederek bu özel anı fotoğrafla taçlandırdı.

Ziyarette konuşan temsilciler, “Hakemlikte kadınların yeri her geçen gün güçleniyor. Başkanımız Uçar’ın desteğiyle bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Bugün bu çiçekler, dayanışmamızın ve spora olan bağlılığımızın bir simgesidir” dedi.

İHK Başkanı Mustafa Kürşat Uçar ise kadın hakemlerin bu zarif jesti karşısında memnuniyetini ifade ederek, “Sizlerin spora ve hakemliğe olan tutkunuz bizler için gurur verici. Hakem camiasının ayrılmaz birer parçası olan kadınlarımızla daha güzel başarılar elde edeceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

Bu anlamlı etkinlik, Adana’daki hakem camiasında birlik ve dayanışmanın simgesi olarak öne çıktı.


 


Etiketler:

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış

YORUM YAP

Ad Soyad:
E-Posta:
Yorum:
REKLAMLAR REKLAMLAR FACEBOOK SAYFAMIZ