Şanlıurfa’da Tarımspor öyle bir pankartla çıktı ki; Şanlıurfa İHK’ya ders niteliğinde..
Şanlıurfa 1. Amatör ligi A grubunda mücadele eden Tarımspor maça öyle bir pankartla çıktı ki…
Şanlıurfa Süper Amatör lig için mücadele eden Tarımspor bu hafta Karşıyaka’yı ağırladı. Tarımspor maç öncesi açtığı pankartla futbol severlerin akıllarına kazındı.
Futbolcular maça “ Hakemle Kazanacağımıza Şerefimizle Kaybederiz… Adalet İstiyoruz. Şanlıurfa Tarımspor Kulübü” yazılı pankart ile çıktı.
Takımdan yapılan açıklamada ise; “Maçlarımızda yapılan hakem hataları nedeniyle çok puan kaybettik. Bir farkındalık yaratmak için böyle bir şey yapma gereği duyduk. Umarız sesimizi duyurmuşuzdur” denildi.
Kaynak:Urfanatik.
Kısa Yorum
Hakemliğin çok zor olduğu iller var. Aslında her ilde hakemlik zor. Ama bazı iller var ki daha da zorlaşıyor. Bu illerden bir tanesi de Şanlıurfa. Pek dışarıya yansıtmasalar da hakemlere en çok saldırı olan iller arasından bir türlü sıyrılamıyorlar.
Bunlara yanlış atamaların da neden olduğunu söylemek zor da olmasa gerek. Hep söylüyoruz atamalarda ki adalet sizlerin koltuğunuzu sallanmasına neden oluyor diye. Takımlar da herkes herkesi tanıyor. Kimin kafasında nasıl tilkiler dolaşıyor biliniyor.
Hakemin Sesi hep söylüyor; Hakemin Adamı olmaz, Hakem de kimsenin adamı olmamalı..
Şanlıurfa İHK şapkasını çıkartıp durup düşünmeli.. Biz nerede hata yapıyoruz diye..
Bu pankart çok ağır bir pankart.
Adalet bir haktır; büyüğüne küçüğüne bakılmaz.. Adalet adalettir; adaletin uygulanması 'duruma göre' değişemez.
Adalet kimin için?
Adalet, insanın kendi özgün yaşam amacına uygun yaşama hakkıdır. Hukuk başka, adalet başka şeydir.
Adalet...
Gelecek elbet
Gelecek herkes için...
Bir tohumun uygun atmosferi beklemesi kadar zorunlu ve bilinçli.
Birini anlamakta geç kalmışlığın acısı ve öfkesi kadar yıkıcı zaman ve su kadar yorgun ve taze gelecek
Adalet...
Herkes için..
